Lecții de leadership: acordă-i autonomie echipei tale

Libertatea încurajează creativitatea și construiește loialitatea.
Julie Burleson, fondator și CEO al Academiei Tinerilor Bucătari

Nu există cale ”corectă” de a conduce o afacere. Liderii de astăzi posedă multe informații cu privire la modul în care se gestionează o echipă modernă de oameni, pentru că fiecare abordează leadership-ul din propria și unica perspectivă.
Julie Burleson, spune că de-a lungul timpului a studiat echilibrul balanței dintre încurajarea creativității și dezvoltarea unei structuri solide. Cheia armoniei într-o companie este autonomia. De exemplu, multe din francizele companiei pe care Julie o conduce, contribuie cu idei creative la dezvoltarea afacerii. Conducerea oferă autonomie fiecărei francize prin libertatea de a iniția noi promoții care pot avea un interes mai mare pentru comunitatea din care face parte, în timp ce oferă structură prin sistemele de operare ale companiei mamă. De asemenea, există și o echipă mare care oferă îndrumare eficientă francizelor.
Să ai echipa potrivită la locul potrivit este esențial pentru succesul și dezvoltarea fiecărei francize. Creativitatea este stimulată prin permiterea unei doze sănătoase de autonomie. Mediul acesta de libertate are succes doar daca baza companiei este una puternică.        Acest lucru permite echipei să gestioneze cu succes o eroare, să fie deschisă să învețe din greșeli, să se îndrepte spre excelență și să lucreze împreună pentru a atinge același țel.

Sursă articol:
http://www.businessnewsdaily.com/9235-leadership-lessons-julie-burleson.html

Postăm articole pe tema Leadership-ului pentru că oferim:

1. Training pe leadership,

2. Programe de Team Building,

3. Consultanţă pe managementul performanţei.

Date contact echipa Premian: 0735 519 633, contact@premian.ro