Echipa Premian începe anul cu recunoștință!

În spiritul sărbătorilor de iarnă echipa Premian, cu ajutorul dumneavoastră a organizat Campania ShoeBox. La sediul nostru central din Iași au ajuns cadouri pentru 97 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani. Cadourile au fost distribuite împreună cu Fundația pentru Dezvoltarea Programelor Sociale după cum urmează:

  •  9 cutii au ajuns la Centrul de Servicii Sociale Comunitare Bucium din Iași;
  •  7 la Biserica ce aparține de maternitatea Cuza Vodă din Iași;
  •  12 la Centrul de Plasament Veniamin Costache din Iași;
  •  21 la Centrul de Zi din satul Hadâmbu din județul Iași;
  •  48 în comuna Dolhești din județul Vaslui.

„Două sentimente ar trebui să avem întotdeauna: recunoștință pentru trecut și siguranță pentru viitor!”- John Lubbock

În perioada 10 – 24 decembrie 2015 am intrat timid în lumea ShoeBox. Am început cu un mesaj de îndemn la adresa prietenilor, colaboratorilor, clienților, partenerilor și a celor care ne urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Uşor, uşor au apărut primele cutii. În prima săptămână au ajuns la noi 21 de cutii de pantofi pline cu darururi pentru copii. La final am numărat 96 de cadouri. Ajutoarele Moşului din sediul central Premian (Iași) s-au bucurat mult să se ocupe atât de împachetarea unor cadouri, cât şi de livrarea lor. În ziua de 24 decembrie, le-am împărțit împreună cu echipa Asociației pentru Dezvoltarea Programelor Sociale.

Mulțumim celor care au făcut posibilă acestă bucurie copiilor din cele cinci locaţii: comuna Dolhești (județul Vaslui), Centrul de zi din satul Hadâmbu (județul Iași), Centrul de Servicii Sociale Comunitare Bucium (Iași), Centrul de Plasament Veniamin Costache (Iași) și de la biserica ce aparține de maternitatea Cuza Vodă (Iași). Pozele din filmuleț (https://www.youtube.com/watch?v=Erz5iiE8jXU&feature=youtu.be) surprind satisfacția și emoțiile copiilor care au beneficiat de darurile de la dumneavoastră, dar şi de toate gândurile bune.

Mulțumim pentru 2015 și dorim ca în 2016 să împărțim mai multe zâmbete.