5 motive pentru care să fii mâine în București la BD HR Summit 2017

18358829_1526450960740311_485303123773064238_o

 

Găsirea canditatului ideal se poate dovedi o muncă titanică. Procesul de recrutare este complex și necesită toată atenția, rațiunea și intuiția de care un om sau un departament de HR dispune. În condițiile în care costurile de recrutare și selecție sunt din ce în ce mai mari, durata campaniilor de recrutare crește, rezultatele acestora fiind incerte și imprevizibile, devine necesar să inovăm continuu acest proces.

O modalitate perfectă pentru a fi la curent cu  tendințele din HR este să participi la BD HR SUMMIT. Un eveniment ce își propune să furnizeze conținut de calitate prin intermediul subiectelor abordate cât și prin prezența speakerilor cu un puternic si recunoscut background profesional.

Vorbim despre:

 • 7 speakeri străini, experți internaționali, 5 dintre ei în top cei mai renumiți specialiști în HR la nivel mondial precum Lucy Adams (fost HR Director la BBC), Ann Swain (nominalizată în top 50 cele mai influente persoane în HR și recrutare internațională la nivel global) și  Jonathan Ferrar (fost vicepreședinte de HR la IBM);
 • 18 directori de HR, experți cu vastă experiență, trendsetteri și lideri de opinie în HR;
 • 4 conferințe în cadrul cărora se vor aborda cele mai actuale teme în HR;
 • 2 masterclass-uri cu teme de foarte mare actualitate, extrem de practice, cu aplicabilitate imediată și cu utilitate maximă;
 • 16 emisiuni din studioul live Business Days TV cu speakeri și experti prezenti la eveniment;
 • 20 de sesiuni de prezentare extrem de interesante sustinute de speakerii evenimentului în stilul prezentărilor TED Talks;
 • 4 sesiuni key-note susținute de 5 dintre speakerii străini;
 • 400 de minute de conținut și informație valoroasă, actuală și utilă;
 • 310 minute de networking și interacțiuni sociale, în spațiile și zonele special amenajate din zona expozițională și de business networking;
 • 350 de directori de HR, top manageri si profesioniști din resurse umane cu care poți interacționa pe durata evenimentului.

Care sunt cele 5 motive pentru care este bine să fii mâine în București la BD HR Summit 2017?

 1. găsești soluții la provocările cu care te confrunți;
 2. descoperi cele mai noi tendințe în atragerea și reținerea talentelor în companie;
 3. afli cum să recrutezi eficient prin social media;
 4. afli care sunt cele mai noi inovații în HR;
 5. vor fi aduse în discuție soluții testate și validate deja în practică, al căror rezultat și impact este dovedit și care necesită doar a fi înțelese și ajustate la propriile nevoi.

Identificând toate nevoile care îi determină pe oameni să muncească, reuşim să înţelegem mai bine resortul care conduce la implicare şi employee engagement.

Dacă ești interesat să descoperi cele mai eficiente instrumente și soluții pentru recrutare, să fii la curent cu viitoarele trenduri în HR și să afli cele mai eficiente strategii de retentie a talentelor în compania ta, înscrie-te acum la BD HR SUMMIT 2017 accesând link-ul https://www.businessdays.ro/Evenimente/BD-HR-SUMMIT-2017/Inscriere .

 

Echipa Premian Recrutare