Termeni și condiții

Dragi vizițațori,

Acest website a fost conceput cu scopul de a furniza informații de ordin general despre compania noastră și despre produsele și serviciile oferite de catre noi. Vizitarea, folosirea, sau comandarea serviciilor de  pe site-ul www.premian.ro implică acceptarea condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

Premian SRL nu încurajează SPAM-ul, de accea noi nu vom furniza adresa dvs. de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vom vinde, nu  vom oferi, nu vom face shimb de adrese de e-mail obținuțe prin intermediul acestui site, nu vom divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit.

Nu aveți dreptul de a copia, descărca, printa, publica, afișa, procesa, distribui, transmite, transfera, traduce, modifica, adăuga, actualiza, compila sau transforma/adapta în orice formă conținuțul fără obținerea prealabilă a unui acord scris din partea Premian SRL.

Premian SRL își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul cât și funcționalitatea acesțui site in orice fel, de a limița accesul la acesț sițe web, sau de a inchide acest site în orice moment pențru orice moțiv pe care îl va considera oportun, fără notificare prealabilă și nu va fi răspunzățor sub nici o formă de posibilele consecințe ale unor asemenea schimbări.

Datele cu caracter personal  sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informații actuale despre Premian SRL și activitățile sale profesionale și de afaceri.

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor sau serviciilor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și S.C. PREMIAN S.R.L. În cazul unor eventuale conflicte între S.C. PREMIAN S.R.L. și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instanță, competența în conformitate cu legile române în vigoare.

Pentru orice nelămuriri, în legătură cu utilizarea site-ului, serviciile, produsele sau modalitatea de cumpărare suntem fericiți să ne contactați pe adresa de mail conțacț@premian.ro sau la numărul de telefon 0735 519 633.